Henna Brow Treatment:

Henna is een verfsoort voor onder andere de wenkbrauwen. Henna wordt toegepast om de wenkbrauwen en huid te kleuren. Henna verf blijft langer zitten op de huid en haren en zorgt voor een mooie opvulling van gaten om een vollere wenkbrauw te creëren.
 
Opmeten, uittekenen, verven met henna, waxen, modelleren, stylen: €37,50
 

Wimperlifting:

Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

Lash lift is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de lash lift techniek worden de wimpers gelift om een  sprekende blik te krijgen. 

Lashlift inclusief verven wimpers: €57,50

Browlifting:

Een browlifting is vergelijkbaar met een wimperlifting, door middel van permanente vloeistoffen creëren we een vollere wenkbrauw en krijgen we “eigenwijze” haartjes onder controle. De wenkbrauwen worden in shape gebracht door middel van het opmeten, waxen, verven en stylen na en voor de browlifting. Na de behandeling krijgt u een product mee voor de naverzorging van de wenkbrauwen.
 
Browlift inclusief verven wenkbrauwen: €52,50