Semi-permanente make-up

Wat is Semi permante make-up? 

Semi permanente make-up, ook wel bekend als SPMU, is een techniek waarbij met een naaldje pigment in de huid aangebracht wordt. Dat het semi permanent is, wil zeggen dat het na verloop van tijd verdwijnt. Het pigment wordt namelijk in de bovenste huidlaag geplaatst, wat anders is dan bij tattoos en permanente make-up. Deze huidlaag vernieuwt zichzelf heel de tijd, dus er komt steeds een nieuwe huidlaag over het pigment. Dit zorgt er voor dat het pigment na verloop van tijd zal vervagen. 

Hoe de (ombre) powderbrows behandeling en techniek eruit ziet: 

Bij deze techniek word er pigment aangebracht met een zacht verloop in het begin van de wenkbrauwen naar het steeds donker worden van de wenkbrauwen naar het staartje toe. Deze techniek geeft een zacht make-up effect. De behandeling is nagenoeg pijnloos, vooraf wordt een intake formulier doorgenomen en ondertekent, de vorm en kleur besproken en uitgetekend, bij goedkeuring van tekening en formulier wordt de behandeling gestart. Elke vorm van semi permanente make-up dient ongeveer jaarlijks bij te worden gewerkt om optimaal kleurbehoud etc. te behouden. Dit zal ongeveer tussen de 1-2 jaar zijn met betrekking tot uw leefomstandigheden (veel buiten/zon) en onder andere uw huidtype. 

De nabehandeling: 

De nabehandeling/finishing touch wordt gepland na ongeveer 6/8 weken. Tijdens de nabehandeling worden de plekjes bijgewerkt die na de genezing wat lichter zijn geworden. De nabehandeling zit bij de prijs in. We plannen deze afspraak direct na uw eerste afspraak.  

Touch-up behandeling: 

Na 1 tot 2 jaar zal u merken dat de kleur/intensiteit zal afnemen. Wanneer u toe bent aan een touch-up behandeling zal per persoon verschillend zijn door verschillende factoren zoals huidtype en invloed van UV-stralingen.   

Voordelen SPMU? 

– Heel natuurlijk poedereffect 

– Wakker worden met mooie wenkbrauwen 

– Geen beschadiging van de diepere huidlagen 

– Zeer goed toe te passen 

– Bijna geen roodheid of zwelling 

– Geen kale plekken 

– Vollere en strakkere wenkbrauwen 

– Meer expressie in uw gezicht 

AANDACHTSPUNT! 

Wanneer u elders PMU heeft laten zetten geef dit van tevoren aan. Er zal geen werk van anderen worden bijgewerkt en enkel na goedkeuring d.m.v foto’s van oude PMU make-up zal Janna bepalen of u terecht kunt voor een nieuwe SPMU behandeling.  

Kosten: 

€325,00

Touch-up binnen 1 jaar: 160,00

Touch-up binnen 2 jaar: 225,00